Begravelsen

I kirken under begravelsen så det slik ut - vi hadde en privat begravelse med Erle Fagermoen og Geir Husveg som prester, og ellers bare den nærmeste familie og nære venner.

Jeg fikk helt og holdent bestemme hele arrangementet og jeg ønsket å lage en ramme som passet for ei lita jente.

Preludiet og postludiet spilte kona til onkel, Anette på piano. Tror det var noen lette stykker av Grieg - i tillegg hadde jeg bedt henne om å spille Bring her/him home fra Les Miserables. Omarbeidet teksten slik at den skulle passe - men jeg klarte ikke å synge. (Teksten står på diktsidene)

Som salmer brukte vi Milde Jesus, Ingen er så trygg i fare og Altid freidig (som også ble sunget under barnedåpen på sykehuset i Narvik). Som blomster valgte jeg å ha en enkel rød rose og en hvit lilje - for kjærlighet og renhet. Mer blomster syntes for meg meningsløst, da ingen blomst kunne gi meg henne tilbake.

     

Jeg leste selv minneordet, selv om jeg tror det ikke var mange ordene som var forståelige. Barnefaren og jeg bar ut kista sammen - så tok pappa over da vi kom på trappa. Han klarte ikke å bære så lenge. Ved porten til kirkegården tok presten over og bar resten av stykket. Det var iskalt og jeg var frossen inn til margen. Etter begravelsen samlet vi oss hjemme hos mamma og pappa og vi hadde et rolig samvær for fellesskapet's skyld. Begge prestene var sammen med oss hele dagen.

 På kirkegården i dag.  

Og pengene som ble samlet inn i fondet ble til det du ser på bildet til venstre. To stoler de bruker på NSS som de kaller Prinsessestolene. 16.700 var beløpet vi samlet inn - TUSEN TAKK til dere som gav. Resterende beløp ble gitt til fødeavdelingen på Narvik Sykehus.