Merete Bolstad

- mitt hjem på nett!

Kontaktinformasjon

Merete Bolstad * Reinroseveien 15* 8515 Narvik

Til min sønn - Verdens 8 vidunder!


Til deg!

Som jeg har ventet på å bli mamma - og snart skal du være her hos meg.

Storesøster vil altid passe på deg og du vil møte henne gjennom mine minner og bilder.

Mormor og morfar gleder seg også til å sjemme deg bort etter noter - men kan man elske et barn for mye?

Det er nå tre uker igjen til du kommer så da er det på tide at jeg lager en presentasjon av deg - som det så ut når du var i mammas mage og hvordan mamma ble seende ut. Og om ikke lenge så legger jeg ut bilder av den du er - jente eller gutt vet jeg ikke ennå, men det blir spennende. Du vil ikke bli en erstatning for din storesøster men din helt egne person - men det er klart at du kommer til å bli en stor trøst for meg.

Du vil være bekreftelsen på at jeg har en kropp som kan klare det å bære fram et lite menneske. Kanskje det høres litt rart ut. Men jeg tror du vil forstå at når man mister et lite barn blir sint på sin egen kropp som sviktet - og som påførte det lille mennesket så mye vondt i få levedager.

Jeg får liksom sjansen til å gjøre alt godt igjen på en måte. Jeg kommer nok til å bli en ordentlig hønemor - du får bære over med meg der :)

Jeg lover å beskytte deg mot alt vondt - lære deg opp til den samme barnetro som har hjulpet meg i gjennom kriser - og ta vare på deg på den beste måten jeg kan. Jeg er ikke alene og som modeller har jeg hatt verdens beste foreldre som har gjort det samme med meg opp gjennom årene.

Vi sees om en stund - det skal bli spennende å bli kjent med deg!

Mamma

 

Minne

Slekt