Merete Bolstad

- mitt hjem på nett!

Kontaktinformasjon

Merete Bolstad * Storåsveien 33 * 8517 Narvik

Min familie


Mine fantastiske Foreldre, May Brith og Asbjørn, bor i barndomshjemmet mitt i Herjangen halve tiden og i Spania resten. De er pensjonister begge to. De har ingen fritidsproblemer da pappa i tillegg til å kunne alt som har med vedlikehold og hagebruk å gjøre, driver med treskjæring. Mamma driver med sying, porselensmaling, glassmaling, veving med mer. I Spania har de et fullverdig og flott liv. Det som er fordelen med Spania er at folk går på besøk til hverandre... de har ikke sluttet med det slik som i Norge.

Om sommeren leier de ut huset, det er bare å ta kontakt - så videreformidler vi gjerne. Det er ideelt for familier med barn.Det er fult mulig å dra to familier sammen. Med et mål tomt, basseng i hagen og masse aktiviteter å ta seg til - er det bare d e i l i g!!!

Lillebroren min heter Jørgen og min lillesøster heter Konny. Konny bor på Ski sammen med sin familie. Hun har to sønner, Martin og Marius. Konny er utdannet innen storhusholds kjøkken. 

Jørgen bor i Tromsø med sin kjære Napat.  Hun har doktorgrad innen radiologi og er tannlege, mens Jørgen er en meget habil driftsingeniør innen IKT. Begge jobber på universitetet.

Om meg selv

Ja hva skal man si om seg selv. Jeg har forandret meg mye de siste årene, fra ei jente som oppførte seg som om man skulle leve evig... til ei jente som nå verdsetter hver eneste dag, og som prøver å gjøre noe godt ut av tiden. Har fått verdiene i livet snudd opp ned. Det å miste noen så nært som et barn gjør det med en - hvis ikke man kan snu det til noe positivt, vil det å gå videre i livet bli et daglig slit. Det er en sorg så dyp og så tung at den vil aldri forsvinne, men vi lærer å leve med den, vi som har et barn for lite...

Karl Amund, min store sønn - har sine egne sider her på webstedet mitt. Han er midtpunktet i livet mitt - og siden forsvaret ikke ville ha meg :/ så har jeg fått tre års studier med lønn - som ble brukt til å ta faglærerutdanning og universitetsgrad, desentralisert. Det betyr at jeg kunne være hjemme og ta vare på ungen min samtidig som jeg fikk utvidet min kompetanse.

For snart 3 år siden valgte jeg å bli fostermor og har en flott gutt fra Etiopia i huset - hvilket navn jeg ikke kan skrive her. Det har vært en flott erfaring å få et tilskudd til familien. Systemet rundt - trenger forbedring!

Utdannelsen min fikk jeg på Narvik Ingeniørhøgskole som nå heter Norges arktiske universitet.. Jeg gikk på Tele/Elektronikk og tok påbygging i Datateknikk. Mer om min utdannelse kan du lese om i CV'en min. Drømmejobben dukket opp da det ble ledig stilling som faglærer på IKT servicefag i Narvik videregående skole, studiested Oscarsborg. Nå trives jeg faktisk med å jobbe med hormonelle gutter og jenter i opposisjonsalder - utfordring jeg kan like :)

Jeg pleier også mine hobbyer som er data, slektsgransking, sang, klarinett + sax, og håndarbeide i alle varianter - perlebroderi, porselens og rosemaling. Neida det er ikke tid til alt dette når man er alene med et barn, men jeg prøver å få tid til en ting i gangen over en periode. Ellers holder jeg på med småprosjekter som å sy klær til meg selv og poden. Om kvelden når han har lagt seg er det data det gjelder og da er en yndet hobby webdesign, som jeg kanskje skal gå videre med å få noe papirer på. Med tiden håper jeg å ta opp judo igjen som er den treningsformen jeg trives best med - mens jeg venter på det trener jeg litt på QeGong og litt styrketrening - men å gå er den hyggeligste aktiviteten - så vakker natur som vi har å rusle runt i.

Det synes jeg får holde om meg selv...

 

 

Minne

Slekt